SI / EN

Vabilo v program Pioneers into Practice

Program Pioneers into Practice je edini evropski program razvoja znanja, namenjen strokovnjakom s področja nizkoogljičnosti in ostalih področij, povezanih s klimatskimi spremembami. Kot profesionalni mobilni program Climate-KICa združuje strokovnjake iz industrije, malih podjetij, univerz, raziskovalnih ustanov, lokalnih uprav kot tudi neprofitnih in javnih organizacij.

Prijavite se kot pionir in sprejmite izziv, da se premaknete iz svoje cone udobja ter se seznanite z novimi pristopi in priložnostmi. Razvijajte se ob profesionalnih trenerjih in preizkusite svoje nove veščine v praksi preko 4-6 tedenske praktične izkušnje, doma ali v eni od 17ih evropskih držav.

Prijavite se kot gostitelj in obogatite svojo organizacijo s strokovnjaki, ki bodo vanjo prinesli nov pogled in znanje iz drugega sektorja, z vami delali na vaših projektih, reševali težave in naredili vašo dejavnost bolj trajnostno usmerjeno in konkurenčno.


Več informacij o programu si lahko preberete na spletni strani programa Pioneers into Practice.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.