SI / EN

Varovanje osebnih podatkov

Varovanje zasebnosti na podlagi določil GDPR

Na RRA Zasavje spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo vaše osebne podatke, pridobljene prek spletnih prijavnic, obrazcev, izpolnjenih anket, po telefonu, e-pošti ali osebno, skrbno varovali. Uporabljali jih bomo izključno za informiranje o možnostih vašega vključevanja v aktivnosti RRA Zasavje.

Privolitev obiskovalca strani pomeni:
- RRA Zasavje ga bo informirala in obveščala o aktualnih razpisih, dogodkih, usposabljanjih, tečajih ter drugih aktivnostih z različnih področij,
- z njegovimi podatki bo RRA Zasavje ravnala spoštljivo,
- RRA Zasavje podatkov ne bo posredovala tretjim osebam,
- svojo odločitev lahko obiskovalec strani kadarkoli spremeni z gumbom »ODJAVA«, ki se nahaja v e-novicah RRA Zasavje, ali poslanim elektronskim sporočilom z zadevo »ODJAVA« na naslov info@rra-zasavje.si.

Z vnosom elektronskega naslova v polju »SLEDI NAM« in ustrezno označenim poljem »Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic«, se obiskovalec strani strinja, da ga RRA Zasavje informira in obvešča o aktualnih razpisih, dogodkih, usposabljanjih, tečajih ter drugih aktivnostih z različnih področij.

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016, smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali Martina Šikovca (martin.sikovc@rra-zasavje.si).

Več informacij:
info@rra-zasavje.si ali 0838 49 500

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.