SI / EN

VABILO NA SREČANJE NA PODROČJU SOCIALNEGA VARSTVA V ZASAVSKI REGIJI

ZLHT Regionalni center NVO v sodelovanju z RRA Zasavje in CSD Zasavje organizira srečanje akterjev (nevladnih organizacij, javnih zavodov in gospodarstva), ki delujejo in izvajajo različne aktivnosti s področja socialnega varstva v zasavski regiji.


sreda, 18. september 2019, ob 16.30
Medgeneracijsko središče ŠMELC
prostori VDC Zagorje ob Savi, enota Litija, Ljubljanska cesta 3, 1270 Litija
 

Srečanje je namenjeno povezovanju in sodelovanju ter prenosu dobrih praks v regiji. Vabljeni, da izrazite potrebe na tem področju in spoznate druge izvajalce socialno varstvenih storitev in programov ter se povežete z njimi za prihodnja sodelovanja. Prenesete dobre prakse v svoje okolje, pridobite ideje za izvajanje aktivnosti ter spoznate priložnosti za pridobivanje sredstev in prijavo na razpise za realizacijo projektov na tem področju.


Program:
• Predstavitev Regijskega izvedbenega načrta na področju socialnega varstva 2017 – 2020 za zasavsko regijo in njegove realizacije - Rok Zupanc, direktor CSD Zasavje.
• Predstavitev dobrih praks in projektov:
- VDC Litija, Boštjan Bebar, koordinator dela v enoti VDC Litija
- Dnevni center za otroke in mladostnike Škofja Loka, Vesna Žibert, vodja enote dnevnega centra, CSD Škofja Loka
- Sopotniki – brezplačni prevozi za starejše v občini Litija in Šmartno pri Litiji, Lijana Lovše, podžupanja Občine Litija in Marko Zevnik, direktor Zavoda Sopotniki
• Pregled razpisov in priložnosti za sofinanciranje projektov s področja socialnega varstva – Barbara Možina, ZLHT Regionalni center NVO


Delo v skupinah za oblikovanje projektnih idej in skupin za prijavo na razpise. Namenjeno je oblikovanju delovnih skupin in iskanju nosilcev projektov, ki bodo tudi v prihodnje želeli sodelovati z namenom realizacije predlaganih projektov in pridobivanje sredstev za njihovo realizacijo.


Dogodek organiziramo ZLHT, RRA Zasavje in CSD Zasavje.


Predhodne prijave do ponedeljka, 16. 9. 2019 na elektronski naslov: info@consulta.si ali 059 927 619.


Vljudno vabljeni!










Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.