SI / EN

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA ZASAVJE VABI NA #2 PRONACUL TURISTIČNO DELAVNICO

Regionalna razvojna agencija Zasavje vas vabi na drugo delavnico za lokalne deležnike v okviru projekta Interreg Adrion PRONACUL, ki bo predvidoma v sredo, 5. 10. 2022, s pričetkom ob 10:00 uri v Hiši domačih okusov Pr Čop, Podkum 11, 1414 Podkum.

Namen delavnice je promocija trajnostne valorizacije in ohranjanja naravne in kulturne dediščine na varovanih območjih, ki jih v občini Zagorje ob Savi sestavlja sedem območij Nature 2000 v povezavi z Rudarskim muzejem Zagorje. S pomočjo informacij, ki jih bomo na delavnicah pridobili, želimo identificirati nove potenciale nadaljnjega razvoja turizma ter tako oblikovati nove projektne predloge.

Delavnica bo zasnovana iz treh delov. Vsebinske predstavitve nekaterih turističnih primerov, identifikacija novih vsebin ter evalvacija kampanje #VisitZasavje, ki bo okronana s podpisom memoranduma o sodelovanju zasavskih organizacij pri razvoju zasavske regije kot celovite turistične destinacije. Delavnico bomo sklenili s pogostitvijo z avtentično zasavsko kulinariko.

V sklopu programskega dela delavnice bo ob 9.30 uri organiziran tudi prevoz z e-kombijem iz relacije Kolodvorska 2 (parkirišče pred Vilo Medea), Zagorje.
 
Vljudno vas prosimo za predhodno prijavo na elektronski naslov: jernej.lipar@rra-zasavje.si ali info@rra-zasavje.si oz. GSM +386 (0)70 669 935. Prijave so možne do ponedeljka, 3.10. 2022.
 
Vljudno vabljeni, lušno bo.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.