SI / EN

Javno povabilo za nabor in izbor podjetniških in poslovnih dogodkov v letu 2018 v katere se bo agencija vključila v vlogi nacionalnega partnerja

Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila vabilo za nabor in izbor podjetniških in poslovnih dogodkov v letu 2018, v katere se bo agencija vključila v vlogi nacionalnega partnerja.

Namen javnega vabila je izbor vsaj 10 dogodkov, na katerih bo agencija partnersko sodelovala v vlogi nacionalnega partnerja.

Rok prijave: 12. februar 2018

Kot podjetniški ali poslovni dogodek se štejejo konference, posveti, srečanja, forumi, delavnice in drugi dogodki, na katerih so udeležencem ponujena dodatna znanja, izmenjave izkušenj in predstavitve dobrih podjetniških praks.

Vprašanja v zvezi s tem javnim povabilom se sprejemajo do srede, 7.2.2018 do 12. ure na e-naslov: velko.glaner@spiritslovenia.si.

Več informacij lahko najdete na tej povezavi.










Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.