SI / EN

B2B poslovne priložnosti v tujini

Nemško podjetje, ki se ukvarja s stiskanjem oljnih semen za uporabo v prehrani, kozmetiki itd. išče dobavitelje oljnih semen. (Oddaja interesa)

Poljsko podjetje, ki se ukvarja z uvozom in distribucijo svežega sadja in zelenjave (pomaranče, banane, kivi, mandarine, jabolka, melone, hruške, breskve, slive, grozdje, nektarine, limone, jajčevci, kumare itd.), išče dobavitelje sadja in zelenjave (predvsem grozdja, nektarin in breskev). (Oddaja interesa)

Nemško podjetje, ki se ukvarja s strojništvom in izdeluje precizne strojne komponente za stranke iz različnih industrij išče dobavitelje ali podizvajalce za proizvodnjo majhnih kovinskih delov v skladu s tehničnimi risbami. Prav tako išče podjetja s področja elektrotehnike za elektroinštalacije na kraju samem. (Oddaja interesa)

Japonsko podjetje išče prodajne zastopnike ali distributerje za opremo za merjenje toplotne difuzije. Oprema je edinstvena, saj meri toplotno difuznost v vertikalnih in horizontalnih smereh. (Oddaja interesa)

Bolgarsko podjetje, specializirano za 3D tiskanje s tehnologijo FDM (metodo ciljnega nalaganja), ki uspešno deluje na področjih, kot so arhitektura, proizvodnja pohištva, avtomobilska industrija, oblikovanje, išče podizvajalce ali sporazume o storitvah.  (Oddaja interesa)

Madžarski oblikovalec inovativnih, prilagodljivih ogledal išče zastopnike. Oblikovalec izdeluje tudi individualno zasnovana ogledala glede na potrebe strank. (Oddaja interesa)

Nemški proizvajalec strojev, specializiran za predelavo velikih in težkih strojnih delov, išče sporazume o proizvodnji in podizvajalce. (Oddaja interesa)


Več informacij lahko najdete na tem naslovu.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.