SI / EN
Kolodvorska cesta 2, 1410 Zagorje ob Savi, Slovenija
info@rra-zasavje.si
AKTUALNO ZA PODJETJA:  SUBVENCIJE ZA SPODBUJANJE INVESTICIJ, UGODNI RAZVOJNI KREDITI ZA INVESTICIJE, SUBVENCIJE ZA ZAGON PODJETIJ, MIKROKREDITI
11
Apr

AKTUALNO ZA PODJETJA: SUBVENCIJE ZA SPODBUJANJE INVESTICIJ, UGODNI RAZVOJNI KREDITI ZA INVESTICIJE, SUBVENCIJE ZA ZAGON PODJETIJ, MIKROKREDITI

Regionalna razvojna agencija Zasavje izvaja Program spodbujanja konkurenčnosti za območje občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje v obdobju 2013-2020 (program HRT). Območje se nanaša na občine Hrastnik, Radeče in Trbovlje, ki so zaradi povišane brezposelnosti deležne dodatne ukrepe razvojne podpore s strani države. 


V program spodbujanja konkurenčnosti so med drugim vključene subvencije za spodbujanje investicij, ugodni razvojni krediti za investicije, subvencije za zagon podjetij in mikrokrediti. Sredstva se podeljujejo preko razpisov, na katere se lahko prijavijo posamezna podjetja, ki imajo sedež v območju občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje.


Regionalna razvojna agencija Zasavje vam vsako sredo ponuja možnost individualnega svetovanja o programu, razpisih, priložnostih in finančnih sredstvih, ki jih ponuja Program HRT.  Svetovanje lahko poteka v prostorih RRA Zasavje ali na sedežu vašega podjetja. 


Za svetovanje so obvezne predhodne prijave (vsaj en dan pred zaželenim terminom) na lucija.vasiljevic@rra-zasavje.si.