SI / EN

4. Zasavski podjetniški meetup (8.11.2016)

Na 4. zasavskem podjetniškem Meetup-u bomo gostili mlada zasavska inovatorja, ki imata za seboj že kar nekaj podjetniških zgodb. Verjetno najbolj znani sta Zoyo Baby in Ironate Pizza. Sašo Kastelic in Jure Zupanek sta mlada Zasavčana, ki sta verjela v uspeh njunih najbolj drznih podjetniških idej.

Zoyo Baby je senzor, katerega primarna funkcija je, da zazna prenehanje dihanja in prek pametnega telefona starše opozori na nepravilnosti ali upočasnjene vitalne funkcije.

Z Ironate Pizza pa si boste lahko privoščili pizzo namesto iz pečice, kar iz »ponve«, za kar boste potrebovali pičlih 5 minut!

Obe ideji sta našli mesto na Kickstarterju, Ironate Pizza je pred časom presegel predhodno postavljeno mejo, 20 000 dolarjev. In to v – reci, piši- treh dneh! Če vas to ne pripravi do izbuljenih oči, vas bo pa zagotovo dejstvo, da je Ironate Pizza nato še za petkrat presegel željen cilj- idejo je namreč do danes podprlo najmanj 850 navdušencev, skupna vrednost pa je že skoraj 120 000 ameriških zelencev.

Obeta se nam zanimiv večer, zatorej lepo povabljeni vsi podjetniški navdušenci v TOREK, 8.11.2016,  ob 18.00 v Mladinski center Zagorje ob Savi.

Zaradi lažje logistike prosimo za PRIJAVE prek spletne prijavnice ali info@rra-zasavje.si.

Zasavske podjetniške Meet-up-e organizirajo:
KAMERAD – skupina zasavskih podjetnikov
Katapult
PUNKT – Laboratorij za kreativne industrije
Mladinski center Zagorje ob Savi
Mladinski center Trbovlje
Regionalna razvojna agencija Zasavje

Več informacij na info@rra-zasavje.si.


FOTO: Tomaž Zupan (www.zupan.pro)




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.