SI / EN

Vabilo na delavnico "Priložnost.EU: Razišči EU, odkrij sebe!"

Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji, Zavod Nefiks in Regionalna razvojna agencija Zasavje v sodelovanju s soorganizatorji (Srednjo šolo Zagorje, Mladinskim centrom Trbovlje, Mladinskim centrom Zagorje ob Savi, Mladinskim centrom Hrastnik) vabi na 

Info-delavnico "Priložnost.EU: Razišči EU, odkrij sebe!"



Kako izkoristiti priložnosti EU in se na primer odpeljati do Madrida?

Kdo so moji evropski vrstniki, kaj počnejo in kako razmišljajo?

Kako lahko kot mladi/a državljan/ka Evrope soustvarjam svojo prihodnost?


Če si tudi ti postavljaš podobna vprašanja, se nam pridruži na info-delavnici Priložnost.EU: Razišči EU, odkrij sebe!, ki jo bo Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v sodelovanju z Zavodom Nefiks v torek, 7. novembra 2017, ob 11.30 uri izvedla v prostorih Srednje šole Zagorje (Cesta zmage 5, Zagorje ob Savi).


Na delavnici boš lahko iz prve roke izvedel/a, kateri so programi Erasmus+, namenjeni dijakom, in kako se jih lahko udeležiš. Pokazali ti bomo, kako lahko že v času srednješolskega izobraževanja izkoristiš priložnosti, ki ti jih ponuja Evropska unija, raziščeš svoje interese, razvijaš svoje kompetence ter se ob tem tudi zabavaš.
Da bo vse še bolj konkretno, bodo s teboj delili izkušnje mladi, ki so kot dijaki izkoristili prednosti evropske mobilnosti. Čas bo tudi za tvoja vprašanja!


Pobližje boš spoznal/a tudi prizadevanja Evropskega parlamenta za mlade in se srečal/a z mag. Klemnom Žumrom, vodjo Informacijske pisarne EP v Sloveniji.



Udeležba na delavnici je brezplačna! Prijaviš se lahko tukaj.



Zgrabi svojo priložnost.EU!




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.