SI / EN

VABILO na posvet pred uvodno delavnico v okviru projekta RENOVERTY (Načrti prenove za reševanje energetske revščine v ranljivih podeželskih okrožjih)

Izvedba posveta za predstavitev projekta in projektnih vsebin RENOVERTY je predvidena v petek, 19.5. 2023, z začetkom ob 10.00 uri v prostorih RRA Zasavje (Kolodvorska cesta 2, Zagorje ob Savi). Za vse tiste, ki se ne morete udeležiti na dogodku v živo, bo izvedba posveta potekala tudi v virtualni obliki (Zoom).

Projekt RENOVERTY skuša energetsko revščino prikazati na zemljevidu in sicer z opredelitvijo ključnih kazalnikov najbolj ogroženih skupin prebivalstva, s čimer se omogoča ciljno usmerjeno podporo ter hkrati zmanjšati ranljivost podeželja s spodbujanjem nadgrajevanja energetske učinkovitosti stavb v energetsko revnih gospodinjstvih s ponovljivimi in razširljivimi načrti prenove.”

Prosimo, da vašo udeležbo (v živo ali v virtualni obliki) potrdite najkasneje do četrtka, 18. 5. 2023, do konca delovnega dne na naslov info@rra-zasavje.si ali na telefonsko številko (0) 838 49 500.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.