SI / EN

[Vabilo na dogodek] Štartaj Domžale 2023: Ideja + Dizajn + AI = Recept za podjetniški uspeh

Si se kdaj spraševal/a, kako nekateri ljudje uspejo razviti genialne poslovne ideje, medtem ko drugi z znojem in trudom ne dosežejo ciljev? Ali pa kako uspešna podjetja hitro prilagajajo svoje poslovanje spremembam in ohranjajo prednost pred konkurenco?

Serija brezplačnih podjetniških delavnic Štartaj Domžale vam bo predstavila, kako lahko uporabite kreativnost, fleksibilnost in celo umetno inteligenco, da razvijete odlične ideje, izboljšate strategije in razvijete inovativne izdelke in storitve. 

Delavnice bodo potekale 16., 18., 23., 25., 30. maja in 1. junija, od 17. ure do 20. ure v živo na Obrtni zbornici Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir.

S pomočjo AI in drugih orodij bomo raziskovali trende in razvijali napredne rešitve, ki bodo v pomoč pri rasti in uspehu vašega podjetja. S pomočjo kreativnega razmišljanja, fleksibilnosti in strokovnega vodenja boste razvili ključne podjetniške veščine, ki bodo vaša prednost pri nadaljnjem kariernem in osebnem razvoju. Pridružite se na seriji delavnic Štartaj Domžale in spoznajte svoj podjetniški potencial.

Več o samem dogodku in prijava možna na tej POVEZAVI.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.