SI / EN

Usposabljanje: Temeljno pravo, Zakon o gospodarskih družbah, Pravo pogodb

RRA Zasavje je 25. in 26. septembra 2018 v podjetniškem pospeševalniku Katapult v Trbovljah izvedla usposabljanje z naslovom Temeljno pravo, Zakon o gospodarskih družbah, Pravo pogodb.

Usposabljanje je potekalo v okviru izvajanja projekta SPOT točke, v katerem sodelujeta Območna obrtno-podjetniška zbornica Zagorje ob Savi in Območna obrtno-podjetniška zbornica Trbovlje ter zunanji izvajalci.Projekt, ki se je začel 1.1.2018, se bo izvajal do 31.12.2022.

Ciljne skupine (udeleženci aktivnosti v sklopu projekta) so potencialni podjetniki, mikro, mala in srednje velika podjetja, cilji samega projekta pa so:

– povečanje informiranosti in znanja za reševanje izzivov na podjetniški poti v vseh fazah podjetniškega ciklusa in
– povečanje zgodnje podjetniške aktivnosti,

in bodo prispevali k večjemu nastajanju in izboljšanju rasti in razvoja podjetij.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija, www.eu-skladi.si.

Več o projektu je na voljo na tej povezavi.

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.