SI / EN

Peter Stradar s.p., TOP VALJČEK

Peter Stradar s.p., TOP VALJČEK
Peter Stradar s.p., TOP VALJČEK
+386 (0)40 650 333
Gimnazijka cesta 15 d
1420 Trbovlje

P: +386 (0)40 650 333
E: stradar.peter@gmail.com
W:

Peter Stradar s.p., TOP VALJČEK


Predstavitev podjetnika in poslovne ideje
Poslovna ideja temelji na proizvodnji valjčkov za transportne trakove, ter njihovih sestavnih delov. Ponudba dopolnjujemo tudi s storitvami vodnega razreza po naročilu.
V bližnji prihodnosti bomo nadgradili našo ponudbo z nakupom novega CNC stroja, s katerim si prizadevamo zmanjšati strošek dela, posledično zagotoviti bolj fleksibilne cene ter precej pohitriti, ter povečati proizvodnjo.

Opis ponudbe/storitev
Izdelava transportnih valjčkov, ki so osnova za izdelavo nosilnih trakov za prenos tovora od točke A do točke B. Valjčki so sestavljeni iz cevi različnih debelin, osovine - nujno potrebna za vpetje valjčka, ležaja, tesnil, ter ohišja, ki je plod lastnega znanja, ter je patentiran.

Konkurenčna prednost podjetnika
Prednost je v individualizaciji, kar pomeni, da se vsaki stranki posvečamo, ter ji svetujemo individualno, glede na njihove potrebe, saj sem opazil, da so velikokrat valjčki predimenzionirani, s tem težji za uporabo, ter po nepotrebnem precej dražji in zahtevnejši za izdelavo.
Na izbiro imajo več barv, da se ločujejo od drugih podjetij. Kot prednost pa bi dodal tudi hitro dobavo.

Kaj ste dobili z vključitvijo v program PVSP? 
Z vključitvijo v PVSP sem pridobil različna znanja, predvsem bi izpostavil nastopanje pred strankami, ugovore na zavrnitve, izračun stroškov (tu dobimo šele realno sliko). Tudi delo v skupini, ter obnašanje vodje do zaposlenih.

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje in Zagorje ob Savi.