SI / EN

[VABILO] Delavnica Trajnostno in krožno – ključni sestavini uspeha

Vabimo vas na dogodek za voditelje trajnostne in krožne transformacije – od navdihov do konkretnih vodil za učinkovite poslovne in družbene modele nove realnosti, ki bo potekala v četrtek, 9. 11. 2023, ob 10.00 v prostorih Regionalne razvojne agencije Zasavje, Kolodvorska cesta 2, 1410 Zagorje ob Savi.

Izvajalec je podjetje Circular Change, Institut za krožno gospodarstvo – z vami bosta mag. Ladeja Godina Košir, ustanoviteljica in direktorica Circular Change ter so-predsedujoča Evropski platformi za krožno gospodarstvo (ECESP) v Bruslju ter Meta Pezdir, vodja projektov in ena od soavtoric strategije Pravičnega prehoda Zasavja.

Spremembe sprožamo posamezniki, ki se znamo povezati v učinkovite skupnosti. Pravični prehod temelji na vključevanju in povezovanju znanj, izkušenj, idej, kompetenc. Učinkovit pa je lahko toliko, kolikor je vanj vtkanih načel trajnosti in krožnosti – brez teh sestavin ni ekonomskih in družbenih modelov prihodnosti. Zato želimo slišati, kje vidite svoj prispevek vi in kako vas lahko opolnomočimo, da boste svoje cilje dosegli učinkoviteje – kot del nastajajoče trajnostne in krožne skupnosti zasavske regije.

Novo pridobljena znanja in potenciali, ki jih bomo skupaj zarisali v zemljevid priložnosti za pravični prehod zasavske regije, bodo prva postaja na poti oblikovanja konkretnih trajnostnih in krožnih priložnosti, v katerih boste v naslednjih mesecih lahko razvijali poslovne ideje in sooblikovali konkretne rešitve in jih v sodelovanju s Centrom za pravični prehod Zasavje tudi udejanjili.

Priavite se na TEJ POVEZAVI (prijave do obvezne).

Program dogodka je v prilogi. 

Vabljeni!



Dokumenti

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.