SI / EN

[VABILO] Zaključna predstavitev udeležencev programa PONI Zasavje 2023-2028 (1. skupina)

Vabimo Vas na zaključno predstavitev podjetniških idej desetih Zasavcev, vključenih v program PONI Zasavje 2023-2028 (1. skupina), ki bo v petek, 26. 4. 2024, s pričetkom ob 10.00 uri v prostorih Regionalne razvojne agencije Zasavje (Koncertna dvorana, Kolodvorska cesta 2, 1410 Zagorje ob Savi).

Projekt Podjetno nad izzive (PONI Zasavje) je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v 4 mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To se doseže skozi celostni 4 mesečni program, ki vključuje podjetniška usposabljanja, mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihove poslovne ideje. Projekt bo potekal med leti 2023 – 2028, vanj bo vključenih predvidoma 106 udeležencev v Zasavski regiji. Celoviti projekt se izvaja v okviru Programa evropske kohezijske politike v obdobju 2021-2027 v Sloveniji. Projekt je sofinanciran s pomočjo Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj.

S skorajšnjimi podjetniki, ki so s pomočjo projekta Podjetno nad izzive (PONI Zasavje) izpilili svojo poslovno idejo in razvili podjetniške sposobnosti, Vas vabimo na predstavitev rezultatov njihovega intenzivnega štiri mesečnega dela.

Zaradi omejenega števila je prijava obvezna. Prijave so možne na e-naslovu: info@rra-zasavje.si.






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.