SI / EN

PONI-jevci uspešno pričeli z razvojem svojih poslovnih idej

Prvih 10 udeležencev projekta Podjetno nad izzive PONI je 3. januarja predstavilo svoje poslovne ideje in s tem položilo temelje za razvoj lastnega podjetja in podjetnosti v Zasavju. Prvi sklop delavnic je bil namenjen osvajanju znanja s področja poslovnega modeliranja in vsak udeleženec je za svojo poslovno idejo izdelal tudi poslovni model (BMC – business model Canvas), pri kreiranju le-tega so udeleženci odgovorili na štiri pomembna vprašanja poslovnega modela: kaj, komu, kako in zakaj.

Udeleženci so imeli tudi zanimivo delavnico na temo digitalnih orodij in umetne inteligence ter delavnico na temo teambuildinga, kjer so spoznali svoja močna področja ter načine učinkovitega skupinskega dela. Sledile so delavnice na temo komuniciranja, pogajanj ter socialnega podjetništva kot družbeno odgovornem načinu razmišljanja podjetnikov. PONIjevci vedo, da se vsaka dobra prodajna zgodba se prične z ustrezno predstavitvijo, zato že uvodoma v okviru projekta testirajo javno nastopanje skozi jasno in razumno predstavitev poslovnih idej.

PONIjevce so v preteklih dveh tednih obiskali tudi mediji in udeležencem omogočili, da so javnosti prvič predstavili svoje poslovne ideje.

Vabljeni, da si preberete več o programu na POVEZAVI ali obiščete FB spletno stran PONI Zasavje.



Dokumenti








Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.