SI / EN

8. ZPMU - Družinsko podjetništvo od A do Ž

Družinsko podjetništvo od A do Ž

V organizaciji RRA Zasavje in ob podpori SPIRIT Slovenija in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo se je v četrtek, 14. septembra 2017, v Trbovljah odvil že 8. zasavski podjetniški Meetup.

Karolina Babič iz Združenja CAAP so.p. je uvodoma predstavila prenos podjetja na delavsko zadrugo oz. preoblikovanje podjetja v zadrugo, v nadaljevanju pa sta svojo zanimivo zgodbo družinskega podjetništva z nami delila Marija in Lojze Čop iz Gostilne Pr' Čop.

Za vse, ki se dogodka niste mogli udeležiti, je predstavitev o prenosu podjetja na delavsko zadrugo na voljo na tej povezavi, posnetek dogodka pa najdete tukaj.

Vljudno vabljeni na naslednji Meetup, ki bo predvidoma novembra letos. Za več informacij vas vabimo, da spremljate našo spletno in FB stran.Z leve proti desni: Karolina Babič (Združenje CAAP so.p.), Katra Kozinc (MCT), Marija Čop (Gostilna Pr' Čop), Lojze Čop (Gostilna Pr' Čop), Tadej Špitalar (RRA Zasavje).
FOTO: Darja Kodrič


Več fotografij je na voljo na tej povezavi.***
Zasavske podjetniške Meetupe organziramo:

KAMERAD - skupina zasavskih podjetnikov
PUNKT - Laboratorij za kreativne industrije
Katapult
Mladinski center Zagorje
Mladinski Center Trbovlje
Regionalna razvojna agencija Zasavje


Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.