SI / EN

[Ponudniki] Navodila za sodelovanje v kampanji #VisitZasavje

Navodila za ponudnike (gostinci/ ponudniki turističnih storitev/ obrtniki in rokodelci ipd.)

  1. Vzemite telefon in vključite kamero.

Snemajte se v obraz in poskrbite za lepo ozadje (primer: vaša domačija, gostišče, lokacija podjetja, razstavljeni izdelki ipd.). Če snemanja niste vešči, naj vam nekdo  pomaga.  

  1. Predstavite se in povejte, da tudi vi sodelujete v kampanji #VisitZasavje.

Primer: "Sem Janez Novak iz domačije Novak in tudi mi sodelujemo v kampanji #VisitZasavje."

  1. Povabite ljudi k vam 

Primer: "Vabljeni, da nas obiščete in poskusite naše domače dobrote.”

  1. Predstavite izziv in nagrado (predlagamo, da dobesedno preberete spodnji zapis)

"Zdaj pa pozor: tisti, ki boste poleg naše lokacije obiskali še tri druge poljubne turistične znamenitosti v zasavski regiji (v vsaki občini po eno) in nam boste ob prihodu na vašem telefonu pokazali objave iz vseh štirih točk (tudi naše), bomo podarili … nagrado." Povejte kaj boste podarili, še boljše bo, če nagrado pokažete v videu. 

Povejte še: “Zelo pomembno je, da vaše objave označite z napisom #VisitZasavje." (besedilo #VisitZasavje lahko vključite v tekstu nad objavo, ga v digitalni obliki vključite v video ali fotografijo ali ga izdelate v fizični obliki (napišete na list papirja, na roko ipd.) in se slikate z njim. 

Po želji dodajte časovno omejitev izziva. Primer: Lokacije obiščite v enem dnevu/ta vikend/do konca meseca in podobno oziroma časovne omejitve ne podajte.

P.S. Posamezna nagrada/presenečenje naj bo v vrednosti cca. 20,00 €. 

  1. Poslovite se

"Še enkrat lepo vabljeni, da nas obiščete in sodelujete pri promociji naše regije!"

  1. Objavite video na vašem profilu ali strani na Facebooku ali Instagramu in ga označite z #VisitZasavje. Kot dopis lahko uporabite: “Tudi mi sodelujemo v kopanji #VisitZasavje.” Po želji dodajajte še kakšen t.i. hashtag (to je tista lojtra). Primer: #Perkmandeljc, #Prometej, #RudnikSitarjevec, #PlaninskiDomnaKalu 

________
Primeri ustrezne rabe #VisitZasavje so: #VISITZASAVJE, #visitzasavje #Visitzasavje, #VISITzasavje, #visitZASAVJE

Primeri neustrezne rabe #VisitZasavje so: VisitZasavje (ne vključuje lojtre #), #Visit Zasavje (pisano narazen), #Visitzsavje (slovnična napaka - manjka črka). 
________

POMEMBNO: Koordinatorji kampanje #VisitZasavje spodbujamo pozitivno, kreativno, zakonito in varno sodelovanje v kampanji.

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.