SI / EN

[Obiskovalci] Navodila za sodelovanje v kampanji #VisitZasavje

Navodila za obiskovalce (lokalno prebivalstvo, obiskovalci, turisti):

  • Obiščite štiri turistične točke/ zanimivosti/ dogodke v zasavski regiji po principu ena lokacija v eni občini (Litija, Zagorje ob Savi, Trbovlje in Hrastnik).

  • Na lokaciji se fotografirajte ali posnamite kratek video in ga objavite na vašem profilu/ strani na Facebooku, Instagramu ali drugih omrežjih. 

  • Objave obvezno označite besedilom oz. s tako imenovanim hashtagom #VisitZasavje (oznako #VisitZasavje vključite v tekst ob objavi, jo digitalno vključite v video ali fotografijo ali jo izdelajte v fizični obliki (npr. jo napišete na A4 ist in se z listom slikate). 
Vaše objave bomo organizatorji podelili na Facebook strani Visit Zasavje. Nekatere objave bomo objavili tudi na straneh in profilih sodelujočih organizacij.

V kampanji #VisitZasavje bodo sodelovali tudi različni ponudniki gostinskih in turističnih storitev ter rokodelci in obrtniki, ki bodo za aktivne udeležence v kampanji pripravili različne vzpodbude/nagrade. Vabljeni, da njihove objave poiščete na družbenih omrežjih, prednostno na Facebook strani VisitZasavje.

________

Primeri ustrezne rabe #VisitZasavje so: #VISITZASAVJE, #visitzasavje #Visitzasavje, #VISITzasavje, #visitZASAVJE

Primeri neustrezne rabe #VisitZasavje so: VisitZasavje (ne vključuje lojtre #), #Visit Zasavje (pisano narazen), #Visitzsavje (slovnična napaka - manjka črka). 
________

POMEMBNO: Koordinatorji kampanje #VisitZasavje spodbujamo pozitivno, kreativno, zakonito in varno sodelovanje v kampanji.

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.