SI / EN

Video posnetki osnovnih šol

OŠ narodnega heroja Rajka Hrastnik:

Inferno Crafts

Učenci Osnovne šole narodnega heroja Rajka Hrastnik so preizkusili svoje veščine ročnih spretnosti v podjetju Kovanje in oblikovanje kovin, Gaj Čuk s.p., INFERNO CRAFTS. Njihov entuziazem nam je postregel z zavidljivim končnim izdelkom, nasmehom na obrazu mentorja, ki je predal svoje znanje mlajši generaciji, kot tudi osnovnošolcev. Poleg ročnih spretnosti pa so nam pokazali tudi, da jim digitalizacija ni tuja, saj so poskrbeli tudi za spodnji video posnetek. Občudovanja vredno. V videu pa se o obojem lahko prepričate sami.


Forstek d.o.o.

Učenci Osnovne šole narodnega heroja Rajka Hrastnik so bili na obisku pri podjetju Forstek orodjarstvo, inženiring, trgovina, zastopstvo d.o.o. Poleg tega, da so nam pripravili nadvse zanimiv vpogled v en del izdelave njihovega končnega izdelka, so nam pokazali nemalo kreativnosti in na vse strani švigajočih malih sivih celic. Glede na videno v posnetku verjamemo, da so učenci obisk okronali ne zgolj s fizičnim izdelkom ampak tudi z obilo dobre volje, ki jo ponazarjajo njihovi nasmehi. O motiviranosti, inovativnosti in sposobnosti učencev se v videu prepričajte sami.OŠ Toneta Okrogarja:

Cvetličarna Sepro:

V videu si oglejte, kako je učenec Osnovne šole Toneta Okrogarja Zagorje ob Savi s pomočjo "Misije šopek", ki mu jo je omogočila Cvetličarna Sepro, v uglajenem stilu potencialno plesalko povabil in hkrati prepričal, da z njim zapleše na največjem osnovnošolskem dogodku. Mi menimo, da bi s tem malček neprijetnim opravilom težko opravil bolj "gladko". Ja, šopek cvetlic pa je še dandanes ključ do uspeha.Grafex agencija:

Imate idejo kako naj bi izgledalo vaše idealno vabilo za posebno priložnost, pa niste povsem prepričani, če ste izvedbi dejansko sami kos? Učenci Osnovne šole Toneta Okrogarja so za vas v videu predstavili rešitev. Poskrbeli so za popolno vabilo, njim v danem trenutku in času najpomembnejšega prihajajočega dogodka, valete. Grafex agencija jim je omogočila vpogled v detajle same kreacije in izvedbe končnega izdelka. Njihova prvotna ideja pa je konec koncev dobila epilog. Sami pa si oglejte, kako vstopiti v popolnost.


OŠ Tončke Čeč:

Gordana Kokić s.p. Trgovina Galant in Šiviljstvo Maja:

Učenci Osnovne šole Tončke Čeč so že zelo nestrpni v pričakovanju valete. Ker pa na ta prav poseben dan želijo biti unikatni in ovekovečiti dogodek, je eden izmed ključnih opravil izbor prave obleke. Na pomoč jim je priskočilo podjetje Gordana Kokić s.p. Trgovina Galant in Šiviljstvo Maja. V videu si poglejte, kako so prenasičenost univerzalne grosistične ponudbe na trgu rešili učenci. Preverite, ali so si dovolili stopiti izven okvirjev. (1/4)


Pa poglejmo kaj vse je bilo potrebno postoriti, da bodo na ta prav poseben dan izgledali unikatno. (2/4)


Končen izdelek je fenomenalen.Za konec pa še nekaj na ta dan pridobljenih spretnosti, ki so sošolcu odpravile nastale muke k popolnem izgledu. (4/4)

TIM pohištvo d.o.o.Učenca Osnovne šole Tončke Čeč nas bosta s pomočjo podjetja TIM pohištvo d.o.o. v naslednjih treh videih popeljala skozi "časovni stroj" oblikovanja lesnih izdelkov. V videu si najprej oglejte, kako sta učenca s precej vloženega truda, napora, potu ustvarila svoj prvi lesen izdelek. Bolje rečeno darilo, ki bi nas težko pustilo ravnodušne. (1/3)


Sedaj pa.. Kako stvari v praksi potekajo dan danes. (2/3)

Učenca sta spoznala tudi kako zelo uporabna je lahko tehnologija, predvsem pa njena hitrost izvedbe. Glede na njun končni izdelek, nova, razširjena obzorja in pa ekspresno rešen problem jima nasmeh vidno krasi obraz.


 Nazaj na prejšnjo stran

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.