SI / EN
Coal regions in transition
Interreg Adrion - project PRONACUL
Ambitiously above the challenges (PONI Zasavje)
Regional development programme 2021 - 2027
Interreg Europe - Project Ramsat

Zasavje region

... in numbers485 km2 površin
57.091 prebivalcev
4.011 podjetij
13.236 (EUR/preb) reg. BDP
66 % delovne aktivnosti
RRA Zasavje
Kolodvorska cesta 2,
1410 Zagorje ob Savi,
Slovenija
+386 (0)8 38 49 500
info@rra-zasavje.si

Drugi o nas

Program PVSP HRT mi daje dobro platformo za nadaljnje podjetniško življenje. Vsak dan spoznavam veliko koristnih informacij za mojo osebno rast v sferi samostojnega podjetnika. Vse skupaj razvijamo naše poslovni ideji v udeležbi kako notranjih in tako zunanjih mentorjev. Tudi dobivam ogromno novih koristnih informaciji na predavanjih.

Morem se zahvaliti vsem predavateljem, posebej našim mentorjem Jerneju in Jasmini, ki nam še posebej stojita ob strani, pomagata in svetujeta. Z njuno pomočjo sem pridobila veliko samozavesti in poguma za realizacijo svoji poslovni ideji.


Andjelika Ilič
Participant of the PVSP program
Program PVSP HRT mi predstavlja neprecenljivo življenjsko izkušnjo: poteka v zelo spodbudnem delovnem okolju, v katerem skupaj razvijamo svoje poslovne ideje, deležni pa smo tudi zanimivih in poučnih predavanj izvrstnih predavateljev. Posebej hvaležna sem našima mentorjema Jerneju Liparju in Jasmini Drolc, ki nam ves čas stojita ob strani, nam pomagata in svetujeta. Poleg novih znanj, idej in izkušenj sem pridobila tudi veliko motivacije, poguma in samozavesti, kar me je spodbudilo, da sem že v času programa odprla svoje prevajalsko podjetje.


Debora Pirnat
Udeleženka programa PVSP
Regionalna razvojna agencija Zasavje je že nekaj let partner Inštituta za vzhodne študije. Od samega začetka veljajo za zanesljivega partnerja pri naših projektih, zato smo počaščeni, da lahko vzajemno sodelujemo. Resnično jih je navdihujoče opazovati, kako delajo v dobro Zasavja. Agencija prav tako ponuja čudovite priložnosti za mreženje, saj se povezuje z organizacijami, ki delujejo na podobnih področjih. S tem je njihovo delo lažje ter prijetnejše. RRA Zasavje ima odlično ekipo, z odličnimi idejami.
Anna Kurowska
Anna Kurowska
Inštitut za vzhodne študije, Varšava