SI / EN

PONI-jevci s polno paro naprej

Slab mesec od začetka projekta Podjetno nad izzive - PONI Zasavje 2024-1 se udeleženci že intenzivno izobražujejo na najrazličnejših področjih, ki jim bodo pomagali pri ustanovitvi lastnega podjetja.

Udeleženci so se srečali tudi s priznanim zunanjim mentorjem Mihaelom Gornikom s podjetja Dewesoft, ki jim skozi predavanja, delavnice in individualno mentoriranje predaja svoje znanje in izkušnje ter jim svetuje glede razvoja njihovih poslovnih idej. Del njegovih izobraževanj je bil namenjen tudi podjetništvu s poudarkom na analizi trga, prodaji in trženju ter digitalnem marketingu.

Postopoma so udeleženci začeli predstavljati svoje poslovne ideje tudi svojim soudeležencem in sicer je Špela Ravnikar pripravila delavnico Art teambuildinga, kjer so s timskim delom naslikali kose sestavljenke, ki je na koncu zaokrožila v celoto, skozi teambuilding pa so se udeleženci med seboj še bolj povezali. Špela Klopčar pa želi z ustanovitvijo lastnega podjetja spodbujati ljudi k bolj zdravemu načinu življenja in je soudeležencem pripravila predavanje polno nasvetov in idej za boljše počutje in ustreznejše prehrenjevanje.

31.1.2024 so udeleženci obiskali prostore Regionalne razvojne agencije, kjer smo jim predstavili delovanje razvojne agencije in aktivnosti, ki jih izvajamo. Udeleženci so nam nato predstavili svoje poslovne ideje in vizijo pri razvijanju le-teh. Veseli smo, da so vsi udeleženci že v slabem mesecu od pričetka programa začeli razvijati svoje poslovne ideje, se intenzivno učiti in pridobljena znanja uporabljati pri svojih predstavitvah, javnem nastopanju, marketingu,...

Vabljeni, da si preberete več o programu na POVEZAVI ali obiščete FB spletno stran PONI Zasavje.






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.