SI / EN

B2B: Poslovne priložnosti v tujini

Britanski proizvajalec strešne kritine iz umetnih materialov išče partnerje za sklenite proizvodnega sporazuma za vzpostavitev avtomatske proizvodne linije, vključno s projektiranjem proizvodnje, procesnim pretokom,, pametnim proizvodnim sistemom in izdelavo popolnoma avtomatiziranega sistema. (Oddaja interesa)

Britanski proizvajalec strešne kritine iz umetnih materialov išče partnerjev za vzpostavitev sistema za shranjevanje suhih agregatov in smol in sklenitev proizvodnega sporazuma. (Oddaja interesa)

Britanski proizvajalec inovativne strešne kritine išče partnerje za ekstrudiranje plastičnih mas za sklenitev proizvodnega sporazuma za proizvodnjo plastičnih strešnih nosilcev za pritrjevanje strešnikov.  (Oddaja interesa)

Švedsko podjetje, ki se ukvarja z notranjim oblikovanjem, išče dobavitelje/proizvajalce tkanin iz vezanega usnja. (Oddaja interesa)

Nizozemski razvijalec toplotnih tekstilnih izdelkov išče partnerje za proizvodnjo ogrevanih rokavic s termoregulacijskimi lastnostmi iz različnih materialov: reciklirani flis, najlonski elastomer, preja, usnjena folija, in sklenitev proizvodnega sporazuma. (Oddaja interesa)

Britanski oblikovalec embalaže za hrano išče dobavitelje zrakotesnih pločevink za kavo. (Oddaja interesa)

Turški proizvajalec solarnih in vodnih ogrevalnih sistemov, toplotnih črpalk in aluminijastih profilov išče poslovne partnerje za sklenitev distribucijskih pogodb za svoje toplotne črpalke. (Oddaja interesa)

Več informacij lahko najdete na tem naslovu.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.