SI / EN

Biznis zame, Tina Grilc s.p.

Biznis zame, Tina Grilc s.p.
Biznis zame, Tina Grilc s.p.
040325079
Savinjska cesta 9b
1420 Trbovlje

P: 040325079
E: info@stinovtujino.com; tina@tinagrilc.com
W: www.tinagrilc.si

Biznis zame, Tina Grilc s.p.Predstavitev podjetnika in poslovne ideje
Poslovna ideja podjetja Biznis zame, Tina Grilc s.p., je mini agencija za prevajanje ter poučevanje tujih jezikov. Izvaja pa tudi drugo osebno in poslovno svetovanje. 
 
Opis ponudbe/storitev
Tečaji angleščine in nemščine v Trbovljah ter po Skypu in prevodi v kombinaciji an-sl-nem. Drugo osebno in poslovno svetovanje glede na potrebe kupcev in podjetij.
 
Konkurenčna prednost podjetnika
S Tino v tujino: prvo podjetje v Sloveniji, ki ponuja tako pester nabor nivojev (A1 do C1) ter tematik (splošno, poslovno, zdravstvo, potovanja itd.). Avdio programi so prilagojeni učenju kjer koli, tako da so posneti s pavzami in dvakratno ponovitvijo nemškega oz. angleškega stavka. Avdio programi so na voljo na CD-jih, USB-ključkih ali v digitalni obliki (sami si jo prenesete na računalnik, telefon, tablico …).
 
Tinagrilc.si: Postavljanje blagovne znamke stinovtujino.com mi je dalo znanje in izkušnje, ki ga danes z veseljem delim z drugimi podjetnicami.

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje in Zagorje ob Savi.