SI / EN

Kreativnica, Slavko Garantini s.p.

Kreativnica, Slavko Garantini s.p.
Kreativnica, Slavko Garantini s.p.
+386 (0)40 195 251
Gabrsko 17
1420 Trbovlje

P: +386 (0)40 195 251
E: slavko@kreativnica.si
W:

Kreativnica, Slavko Garantini s.p.


Predstavitev podjetnika in poslovne ideje
Poslovna ideja, računalniške storitve, je bila logično nadaljevanje prejšnje poklicne poti in študija računalništva. Se pa nabor dejavnosti skozi čas spreminja in dopolnjuje, glede na potrebe strank in drugih poslovnih priložnosti.Poslovna ideja, računalniške storitve, je bila logično nadaljevanje prejšnje poklicne poti in študija računalništva. Se pa nabor dejavnosti skozi čas spreminja in dopolnjuje, glede na potrebe strank in drugih poslovnih priložnosti.

Opis ponudbe/storitev
Podjetje se ukvarja z različnimi računalniškimi dejavnostmi. Osnovni sta namizno založništvo (revije, knjige in poslovne aplikacije) ter internetne storitve - razvoj in optimizacija spletnih mest, v manjši meri tudi spletni marketing. Izvajamo tudi osnovna računalniška usposabljanja in tečaje programiranja za osnovnošolce.

Konkurenčna prednost podjetnika
Dolgoletne izkušnje in stalno izobraževanje na teh področjih so zagotovilo strokovnosti, ponašamo pa se zanesljivostjo, prilagodljivostjo in odzivnostjo. Slednje lastnosti so v današnjem času in v hudi konkurenci na tem področju nepogrešljive.

Kaj ste dobili z vključitvijo v program PVSP?
Vključitev v program je bila nedvomno koristna, saj daje celovit vpogled na podjetništvo. S tem pa pridobitev potrebnih znanj na področjih, ki niso del strokovnega vidika dejavnosti.

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje in Zagorje ob Savi.