SI / EN

Zbiranje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov v trgovinski verigi SPAR Avstrija, oktober 2019


SPIRIT Slovenija, javna agencija vabi, da izrazite interes za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov v trgovinski verigi SPAR Avstrija.
 
Dogodek »Dan slovenskih dobaviteljev« v podjetju SPAR Avstrija bo predvidoma potekal na sedežu podjetja oktobra 2019 v Salzburgu. V okviru dogodka bodo podjetja imela možnost predstaviti svoje izdelke na centrali podjetja SPAR Avstrija, neposredno ob predstavitvenem omizju pa bodo potekali tudi razgovori med udeleženimi podjetji ter nabavniki verige SPAR Avstrija.
 
Dogodek bo potekal v več fazah:
  • priprava liste slovenskih izdelkov in podjetij iz živilsko predelovalne industrije, izdelkov široke potrošnje in drugih sektorjev (izdelki za osebno nego in čiščenje ipd.), ki bodo posredovana SPAR Avstrija
  • pregled liste slovenskih izdelkov s strani SPAR Avstrija z morebitnimi zahtevami po dodatnih informacijah ter izborom slovenskih podjetij za predstavitev
  • Predstavitev izdelkov s strani slovenskih podjetij ter pogovor z nabavniki na centrali podjetja SPAR Avstrija v Salzburgu

Za predstavitev izdelkov v trgovinski verigi SPAR Avstrija so primerni zlasti izdelki, ki so ustrezni za plasiranje na avstrijski trg ter mednarodna tržišča Italije, Madžarske in Hrvaške (ne pa za slovenski trg). Izdelki morajo zato vsebovati tudi ustrezno označbo na embalaži v tujem jeziku.
Prijavijo se lahko vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki proizvajajo zgoraj navedene proizvode in imajo najmanj 0,5 milijona EUR letnega prometa in vsaj 1 zaposlenega, najkasneje do 31. julija 2019, tako da natančno izpolnite elektronsko prijavnico in v angleškem jeziku priloženi vprašalnikIzpolnjeni vprašalnik pošljite na e-naslov: tjasa.fras@spiritslovenia.si.
 
Kotizacije ni. Stroške organizacije in udeležbe na predstavitvi podjetij in izdelkov na sedežu podjetja SPAR Avstrija ter organizacijo bilateralnih razgovorov krije SPIRIT Slovenija. Stroške prevoza in hotelsko namestitev krijejo udeleženci sami.
 
Več informacij lahko najdete na tem naslovu.







Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.