SI / EN

ZAKLJUČEN PROGRAM PODJETNO V SVET PODJETNIŠTVA ZA OBČINI TRBOVLJE IN HRASTNIK ZA LETO 2020 (1. SKUPINA)

Trbovlje, 28. april 2020 – Kljub nepredvidenim trenutnim okoliščinam je v Trbovljah deset udeležencev programa Podjetno v svet podjetništva Hrastnik, Radeče, Trbovlje 2020 (1. skupina), brez številčne pubilke, predstavilo svoje poslovne ideje. Udeleženci so bili v program vključeni 4 mesece, v tem času pa so s pomočjo mentorjev razvili svoje podjetniške ideje in pripravili poslovni načrt.

RRA Zasavje program izvaja v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti in ukrepov razvojne podpore za območje občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje v obdobju 2013–2020, ki ga financira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

V drugi polovici maja se predvideva odprtje novega Javnega poziva za vključitev 10 udeležencev v instrument Podjetno v svet podjetništva za občino Hrastnik in Trbovlje. Na slednjega se bodo lahko tokrat prijavili tudi udeleženci s stalnim bivališčem v občini Radeče. 

Iskrene čestitke vsem udeležencem ter uspešno in srečno še naprej.

Vse o programu si lahko preberete na tem naslovu.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.