SI / EN

Zaključen program Podjetno v svet podjetništva za občini Trbovlje in Hrastnik za leto 2018 (1. skupina)

Trbovlje, 25. april 2018 – Danes je v Trbovljah deset udeležencev programa Podjetno v svet podjetništva Hrastnik, Radeče, Trbovlje 2018 (1. skupina) predstavilo svoje poslovne ideje. Udeleženci so bili v program vključeni 4 mesece, v tem času pa so s pomočjo mentorjev razvili svoje podjetniške ideje in pripravili poslovni načrt.


RRA Zasavje program izvaja v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti in ukrepov razvojne podpore za območje občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje v obdobju 2013–2020, ki ga financira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

V program je RRA Zasavje v letu 2017 vključila 20 brezposelnih iz Trbovelj in Hrastnika, od januarja do aprila 2018 10, julija letos pa načrtuje vključitev še desetih novih udeležencev.

Včeraj, 24. aprila 2018, je RRA Zasavje namreč objavila 3. javni poziv za vključitev 10  udeležencev v instrument Podjetno v svet podjetništva za Občino Hrastnik in Trbovlje.

Celotna razpisna in prijavna dokumentacija sta na voljo na tej povezavi, rok za oddajo vlog pa je 4. junij 2018.







Udeleženci 1. skupine programa PVSP HRT v letu 2018 z mentorjem Jernejem Liparjem:






Dogodka so se udeležili tudi udeleženci programa PVSP HRT, ki ga Regionalna razvojna agencija Posavje izvaja v Radečah:







 
Program PVSP HRT financira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.