SI / EN

Zahvala za 2-mesečno sodelovanje v digitalni kampanji #Visit Zasavje

Lepo pozdravljeni,

vsem prisotnim se zahvaljujemo za udeležbo na dogodku Pronacul, kjer smo izvedli tudi zaključno evalvacijo kampanje #VisitZasavje. Veseli smo sodelovanja z vami in vaših konstruktivnih predlogov za nadgradnjo kampanje #VisitZasavje v istoimenski projekt. Vsem deležnikom delovne skupine se še posebej zahvaljujemo za aktivno sodelovanje pri kampanji in spodbujanju regijskega pristopa pri razvoju turizma.  

S skupnim pristopom smo dosegli, da se je v obdobju dveh mesecev nastalo preko 500 objav označenih s t.i. hashtagom/ključnikom #VisitZasavje na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.  Prav vse objave vključujejo turistično vsebino zasavske regije. Vsebino FB strani Visit Zasavje in IG profila visitzasavjeofficial si je ogledalo več kot 13.000 oseb. Skupno je omenjena kanala obiskalo več kot 2500 oseb. Trenutno obema kanaloma sledi več kot 750 uporabnikov. To pomeni, da je vsaka tretja oseba, ki je obiskala omenjena kanala, začela slediti vsebini z željo po spremljanju vsebin še naprej. Še kot zanimivost: prejeli nismo nobenega preklica za sledenje.

Veseli smo, da ste izrazili željo nadaljevanju kampanje, zato vas obveščamo, da kljub uradnemu zaključku lahko tisti, ki imate dostop do Facebook strani in profila na Instagramu še naprej objavljate vsebine po spodnjih smernicah.  Vsi tisti, ki želite objavljati vsebine  na profilih, nam pošljite prošnjo za dostop na info@rra-zasavje.si.

Smernice: 
·         objavljajo se izključno turistične vsebine zasavske regije in v povezavi z zasavsko regijo;
·         sprejemljivo je promovirati ponudbo turističnih ponudnikov in turističnih programov;
·         sovražni govor ni sprejemljiv;
·         politične, religiozne in nestrpne vsebine niso sprejemljive;
·         spodbuja se kulturna komunikacija po načelih splošnega bontona;

Za kakršnakoli vprašanja ali pomoč glede nadaljevanja aktivnosti na komunikacijskih kanalih smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0) 838 49 500 ali e-naslovu info@rra-zasavje.si.

Se že veselimo novih dogodivščin,





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.