SI / EN

VABLJENI NA DELAVNICO ZA PODJETJA

Inštitut »Jožef Štefan« v okviru projekta MED Co-Create pripravlja delavnico za podjetja z naslovom »Inovirati kot oblikovalec« , ki bo potekala v petek, 5.10.2018 v prostorih kreativnega centra Poligon, Tobačna ulica 5, Ljubljana med 8.30 in 15.30.

Delavnica je namenjena podjetjem tradicionalnih sektorjev, ki si želijo spoznati nove pristope in orodja za inoviranje novih produktov ali storitev ter povezavo s kreativnimi industrijami.

V uvodnem delu bodo štirje predavatelji s področja oblikovanja in strateškega marketinga prek konkretnih primerov skušali približali te nove oblikovalske koncepte in druge koristne trende s področja kreativnih industrij.

V drugem delu delavnice bodo predavatelji nastopali v vlogi svetovalcev. Ta del bo namenjen reševanju konkretnih problemov podjetij. Svetovanja bodo potekala individualno, tako da boste predstavniki podjetij lahko začeli razreševati dileme, ki vas mučijo. V primeru potrebe lahko svetovalce angažirate tudi za nadalje sodelovanje ali pa vam le-ti pomagajo poiskati kompetentne zunanje sodelavce.


Med predavatelji na delavnici bodo psiholog doc. dr. Miro Kline, profesor industrijskega oblikovanja doc. Miha Klinar, strateški oblikovalec Vasja Urh ter oblikovalka Tjaša Bavcon.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Registrirate se lahko na tem naslovu.





Vabilo na dogodek najdete tukaj.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.