SI / EN

Vabilo za sodelovanje z nemškim podjetjem s področja avtomatizacije, strojništva in strojegradnje

SPIRIT Slovenija, javna agencija je s strani mednarodnega podjetja iz Nemčije prejela povabilo za sodelovanje s slovenskimi podjetji, potencialnimi dobavitelji in možnost vstopa podjetij v njihovo dobaviteljsko verigo.
 
Tuje podjetje - potencialni tuji kupec je inovativno podjetje za tehnologije pametnih senzorjev in industrijsko obdelavo slik, rešitev za industrijsko avtomatizacijo in drugo. Patentirane rešitve izdelkov in sistemov tega podjetja se uporabljajo v številnih avtomatiziranih industrijah po vsem svetu. Skladno s sklenjenim NDA s tem podjetjem je ime tega potencialnega kupca kot bolj podrobnejši podatki (skice ipd.) proizvodov poslovna skrivnost.
 

Specifikacija in splošni pogoji sodelovanja

Podjetje/mednarodni kupec širi svojo dobaviteljsko verigo tudi v Sloveniji in na osnovi prejetega povpraševanja išče potencialne dobavitelje v Sloveniji, ki mu lahko zagotovijo proizvode z naslednjimi specifikacijami:
  • optična držala (ang. P3PC optical holder 660, nem. P3PC Optikhalter 660) - aluminij, črn, anodiziran,
  • diodne bloke (ang. Diode block P3PC, nem. Diodenblock P3PC), aluminij, črn, anodiziran,
  • zagozde (ang. chock P3PC, nem. Keil P3PC)- aluminij, črn, anodiziran,
  • ohišja (ang. Housing P3PC, nem. Gehäuse P3PC), aluminij, črn, anodiziran,
  • dvojna držala (ang. P3PC Dupletholder 660, nem. P3PC Duplethalter 660) - aluminij, črn, anodiziran,
  • pokrove (ang. P3PC Cover, nem. P3PC Deckel)- aluminij, črn, anodiziran.
 
Splošni pogoji kupca, ki jih morajo zagotavljati slovenska podjetja:
  • vsi izdelki morajo ustrezati vsem veljavnim EU standardom in direktivam in
  • morajo biti skladni z Reach in RoHS.
 

Prijava in dodatne informacije

K prijavi vabijo vsa zainteresirana podjetja, ki ponujajo navedene izdelke. Svoj interes za sodelovanje posredujete tako, da v angleškem jeziku izpolnite e-prijavnico in si s tem zagotovite priložnost za vzpostavitev sodelovanja in vstop v dobaviteljsko verigo tega tujega podjetja, potencialnega kupca.
 
Prijave sprejemajo do 20.1.2022.
 
Prijava podjetja mora vsebovati vse sledeče informacije (prosimo izpolnite polja »dodatna vprašanja« v e-prijavnici):
  • profil podjetja s kratkim opisom /predstavitvijo podjetja ter kratkim opisom tehnologij in strojev, ki jih podjetje uporablja v proizvodnji,
  • navedba proizvodov/rešitev podjetja, ki jih lahko ponudi glede na povpraševanje kupca,
  • pomembnejše reference podjetja,
  • na izrecno željo kupca prosijo, da v prijavnici posebej navedete tudi ponudbo za vseh šest navedenih izdelkov in za naslednje količine: 100, 1.000, 2.000, 5.000, 10.000, 15.000, 20.000.  Navedite tudi prosim čas dobave navedenih izdelkov in količin.
 
Na podlagi izpolnjenih prijav, predstavitev podjetij in izpolnjenih (zahtevanih) podatkov bo potencialni kupec izbral slovenska podjetja, ki imajo možnosti za nadaljnje sodelovanje in z njimi izvedel srečanja in predstavitve pred nakupnimi odločevalci.
 
O izboru podjetij, nadaljnjih postopkih, srečanju in predstavitvi, vas bo Spirit Slovenija ustrezno obvestil, ko jih bodo povratno prejeli s strani tujega potencialnega kupca.


Dodatne informacije:
Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.








Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.