SI / EN

Vabilo – Priložnost za sodelovanje s svetovno priznanim podjetjem s področja avtomobilske industrije

SPIRIT Slovenija, javna agencija je s strani svetovno priznanega podjetja s področja avtomobilske industrije s sedežem v Zahodni Evropi prejela interes za sodelovanje s slovenskimi podjetji, ki ponujajo umetno inteligenco za industrijske robotske rešitve.

Podjetje podrobnosti o poslovni priložnosti ne objavlja javno.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki ponujate omenjene rešitve, lahko  podrobne informacije o tej poslovni priložnosti ter obrazec za pripravo vaše predstavitve podjetja in rešitve, pridobite neposredno na SPIRIT Slovenija, na način, da pošljete zaprosilo na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si, ali  pokličite Mojco Bec Inkret  tel. 01 53 09 811.
 
Rok za prijave in pripravo predstavitve v angleškem jeziku s ključnimi podatki o vašem podjetju in rešitvi/ah, je do 25.1.2022, do konca delovnika.

Na podlagi vaše predstavitve bodo predstavniki tega priznanega podjetja izbrali slovenska podjetja, ki imajo možnosti za nadaljnje sodelovanje.

Dodatne informacije:

Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, email: mojca.becinkret@spiritslovenia.si






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.