SI / EN

Vabilo: posredovanje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Veleposlaništvom RS na Dunaju, Konzulatom RS v Salzburgu in Konzulatom RS v St. Pöltenu pripravlja »Dan slovenskih dobaviteljev« - predstavitve slovenskih podjetij oz. izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji.

REWE Group je ena vodilnih trgovskih in turističnih skupin v Nemčiji, Avstriji in nasploh Evropi, prisotna v 21-ih evropskih državah kot tudi drugod po svetu.

Za predstavitev na Dnevu slovenskih dobaviteljev v skupini REWE Avstrija so potencialno zanimivi prehrambeni izdelki, ostali izdelki široke potrošnje, osebne higiene, čistila, kot tudi drugi izdelki, ki jih je mogoče najti v ponudbi REWE Group (https://www.rewe-group.com/de/startseite). Izdelki morajo imeti na embalaži ustrezne označbe v nemškem jeziku.

Vabimo zainteresirana slovenska podjetja, ki proizvajate zgoraj navedene proizvode in imate najmanj 1 milijon EUR letnega prometa in vsaj 1 zaposlenega, da posredujete svoj interes najkasneje do 24. avgusta 2018, tako da natančno izpolnite v angleškem jeziku elektronsko prijavnico in priloženi vprašalnik.

Izpolnjeni vprašalnik pošljite na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Kotizacije ni. Stroške organizacije na Dnevu slovenskih dobaviteljev in organizacijo bilateralnih razgovorov krije SPIRIT Slovenija. Stroške prevoza in morebitne hotelske namestitve krijejo udeleženci sami.

Elektronska prijavnica

Vprašalnik





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.