SI / EN

Vabilo podjetjem za predstavitev in srečanje z nemškimi kupci na največjem evropskem virtualnem forumu dobaviteljev - AHK Industrial Suppliers Forum 2020

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico vabi slovenska podjetja na srečanje z nemškimi kupci na virtualnem dogodku - AHK Industrial Suppliers Forum 2020, ki bo potekal 19. novembra 2020.

Virtualni dogodek AHK Industrial Suppliers Forum 2020 omogoča, da se predstavite potencialnim nemškim poslovnim partnerjem in z njimi vzpostavite ali poglobite poslovne stike. S 15 sodelujočimi državami in 130 razstavljavci je ta virtualni sejem dobaviteljev največji tovrstni sejem v Evropi.

Ciljna skupina dogodka so nemška industrijska podjetja, ki iščejo dobavitelje v drugih evropskih državah. 

K predstavitvi na dogodku, vabijo slovenska podjetja iz naslednjih področij:
-strojegradnja
-predelava kovin in plastičnih mas,
-elektronske komponente,
-tehnični izdelki za industrijo,
-avtomatizacija,
-ponudniki storitev IKT.


Na virtualni stojnici, v video klepetih in na konferenčnem delu sejma bodo podjetja lahko vzpostavila stike z razstavljavci in obiskovalci iz drugih držav ter pridobili nove dobavitelje in stranke.

Uradni jezik dogodka je angleščina.

Rok za prijavo je 15. oktober 2020 oziroma do zapolnitve prostih mest. Izpolnjeno in skenirano prijavnico pošljite na e-naslov: katja.stadler@ahkslo.si.


Več informacij:
Tjaša Fras, SPIRIT Slovenija, Tel: (01) 5891 872. e-naslov: tjasa.fras@spiritslovenia.si
Katja Stadler, AHK Slovenija, Tel: (01) 252 88 57, e-naslov: katja.stadler@ahkslo.si

in na tem naslovu (KLIK).




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.