SI / EN

Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2020

SPIRIT Slovenija, javna agencija vabi vsa podjetja, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja, da posredujejo svoj interes oz. interes njihovih članov za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2020.

Predstavitve na mednarodnih sejmih so ena od učinkovitejših oblik promocije storitev in izdelkov podjetij pri prodoru na tuje trge.

SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini krije:
• Stroške najema neopremljenega razstavnega prostora
• tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice
• vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Podjetja sama krijejo:
• stroške elementov sejemske konstrukcije
• postavitev razstavnega prostora
• prevoz eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve.

Predlog lahko posredujejo:
• posamezna podjetja iz panoge, ki se predstavlja na določenem sejmu,
• podjetje, ki zastopa skupino vsaj petih podjetij iz panoge, ki se predstavlja na določenem sejmu,
• panožna združenja, sekcije, grozdi oz. druga interesna gospodarska združenja, ki zastopajo skupino vsaj petih podjetij iz panoge, ki se predstavlja na določenem sejmu.

Posamezni predlagatelj lahko na tem vabilu sodeluje z več predlogi za sejme. V primeru, da predlog posreduje podjetje, panožno združenje, sekcija, grozd oz. drugo interesno gospodarsko združenje, ki zastopa skupino podjetij, mora predlog posredovati tudi vsako od podjetij, ki je vključeno v skupino.

V okviru skupinskih predstavitev, ki jih na sejmih v tujini izvaja SPIRIT Slovenija, javna agencija, imajo podjetja, ki se udeležujejo teh skupinskih predstavitev, na voljo dodaten instrument podpore: Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Izvaja ga Slovenski podjetniški sklad. Več informacij o vsebini Vavčerja za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini lahko najdete na tej povezavi.

Prijava: preko elektronskega obrazca do petka, 20. septembra 2019.

Vabilo (pdf)
Obrazec za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2020







Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.