SI / EN

Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019

Glede na velik interes in zadovoljstvo podjetij v letošnjem in preteklih letih SPIRIT Slovenija tudi v letu 2019 nadaljuje z izvajanjem skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini.

Zato SPIRIT Slovenija vabi vsa podjetja, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja, da nam posredujete svoj interes oz. interes vaših članov za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019. Posamezni predlagatelj lahko na tem vabilu sodeluje z več predlogi za sejme.

Pri iskanju informacij o sejmih si lahko pomagate z bazami sejmov (Auma in ExpoDataBase).

Za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019 je potrebno do petka, 21. septembra 2018 oddati elektronski obrazec, ki je dostopen na tem naslovu.

Izražen interes bo podlaga za pripravo programa agencije za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019.

Več informacij lahko najdete na tem naslovu.


   




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.