SI / EN

Vabilo na virtualno srečanje v Črni gori v okviru projekta ALL IN (ponedeljek, 22.3. in torek, 23.3.2021)

Tudi 6. srečanje projektnih partnerjev v okviru projekta ALL IN bo potekalo virtualno. Kljub temu, da je cilj programa Evropa za državljane srečevanje med državljani ter spoznavanje in prenos dobrih praks, smo le-te morali prenesti v virtualno okolje.

Partnerji iz Črne gore Centar za demokratiju i ljudska prava - CEDEM so nam pripravili zanimiv 2-dnevni dogodek v okviru katerega nam bodo virtualno predstavili svojo državo ter dobre prakse na področju vključevanja migrantov, beguncev ter prosilcev za azil. Na srečanju bomo spoznali tudi dobre prakse boja proti stigmatizaciji ter promociji človekovih pravic.

V okviru 2-dnevnega dogodka vas vabimo na 2 odprta panela, ki bosta v ponedeljek, 22.3. in torek, 23.3.

V ponedeljek, 22.3.2021 se nam ob 10.15 lahko pridružite na panelu "New Europeans - Social Inclusion of migrants, asylum seekers, refugees and ethnic minority familes", z naslednjimi panelisti:

Ms. Marina Grba, Directorate for Reception of Foreigners Seeking
International Protection of the Ministry of Interior, Government of Montenegro
Ms. , UNHCR, the UN Refugee Agency (tbc.)
Ms. Dušica Živković, IOM Head of Office

V torek, 23.3.2021 ste ob 10.00 uri vabljeni na panel "The role and contribution of the civil society organisations in the context of mixed-migration" z naslednjimi panelisti:

Mr. Zoran Vujičić, Legal Advisor, Civic Alliance
Ms. Nina Šćepanović, Social Worker, Juventas
Ms. Jelena Dubak, Secretary General, Red Cross Montenegro
Ms. Sabina Talović, Director, Bona Fide

Za oba dogodka so OBVEZNE PRIJAVE na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfs5kinpDVgAghRrzpw6pOPzM7-u5w-RkvHKHSZqrou9NDkRg/viewform?usp=sf_link

Dogodek bo potekal preko spletne aplikacije ZOOM na povezavi:

https://zoom.us/j/91761255289?pwd=NGFTTU1pSjZIU3RaMFg3eVhkVVpVZz09

Meeting ID: 917 6125 5289
Passcode: 006151

* Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.


Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.