SI / EN

VABILO NA TISKOVNO KONFERENCO PROJEKTA PRONACUL

Spoštovani,


vljudno vas vabimo na tiskovno konferenco projekta PRONACUL, ki bo v sredo, 1. marca 2023, ob 11:00 uri v Hiši domačih okusov Pr Čop, Podkum 11, 1414 Podkum.

Promocija produktov v okviru projekta PRONACUL se bo pričela že ob 10:00 uri v Hiši domačih okusov Pr Čop, kjer bomo predstavili dosežene rezultate in učinke projekta, že izvedene in bodoče aktivnosti, ki temeljijo na pilotnih aktivnostih s poudarkom na investicijah s posebnim inovativnim in demonstrativnim značajem.


V drugem delu dogodka bodo deležniki predstavili Zasavske jetrnice, ki imajo potencialne možnosti za pridobitev certifikata. V okviru procesa za certifikacijo produktov kot specifikacijo proizvodov za zajamčeno tradicionalno posebnost bo posebna komisija ocenjevala produkte, ki jih bodo deležniki predstavili. Deležniki bodo udeležencem in ciljni publiki predstavili lastne produkte v luči pogostitve z avtentično zasavsko kulinariko – Zasavsko jetrnico.
 

Vljudno vabljeni!


Dokumenti


Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.