SI / EN

Vabilo na Regionalno turistično konferenco 2021

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na Regionalno turistično konferenco 2021, ki bo v sredo, 14. 7. 2021, ob 9:00 uri v Kulturnem centru Delavski dom Zagorje ob Savi, Cesta 9. avgusta 1, 1410 Zagorje ob Savi.

Namen konference je poenotenje turizma v regiji, saj želimo Zasavje preoblikovati v za obiskovalce turistično privlačno in zanimivo regijo.

V prvem delu konference bodo predstavniki iz različnih institucij predstavili aktualne in v letu 2021 zaključene evropske projekte, ki se nanašajo na vse štiri zasavske občine (Interreg projekti: Pronacul, Ramsat, Inspiracija, Mine tour).

V drugem delu konference bodo predstavniki iz različnih institucij kot osnovo za širšo razpravo predstavili primere projektnih idej za nadaljnji razvoj turizma v regiji (Skupni regijski turistični projekt, turistični potencial trboveljskega dimnika, razvoj Medijskih toplic).

K udeležbi vabimo deležnike s področja turizma, predstavnike občin in zavodov, gospodarstva ter gostinske in turistične ponudnike iz regije. Poleg tega se lahko konference udeležijo tudi predstavniki regionalnih razvojnih agencij iz ostalih slovenskih regij, regionalnih destinacijskih organizacij, turističnoinformacijskih centrov, turističnih agencij ter organizacij, ki se ukvarjajo z razvojem in trženjem subjektov s področja turizma. Konferenca bo namenjena širši javnosti, zato bodo povabljeni tudi predstavniki medijev.

Natančnejši program konference bo objavljen naknadno.

Vljudno vas prosimo za predhodno prijavo na elektronski naslov: andraz.malovrh@rra-zasavje.si. Prijave so možne do 9. julija 2021. Konferenca bo izvedena v skladu z navodili in priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni COVID – 19.

Vljudno vabljeni!

Dokumenti






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.