SI / EN

VABILO na Razvojno konferenco Razvojnega sveta kohezijske regije Vzhodna Slovenija

Vljudno vabljeni na Razvojno konferenco Razvojnega sveta kohezijske regije Vzhodna Slovenija (RS KRVS), ki bo prihodnji ČETRTEK, 12. 9. 2019, s pričetkom ob 9.00, na Gradu Slovenska Bistrica.

RS RKVS je začetek julija na redni seji obravnaval smernice razvoja KRVS, ki so predstavljene v dokumentu STRATEŠKA IZHODIŠČA RAZVOJA KRVS (dokument je na voljo TUKAJ).

Namen konference je vsebinsko preveriti in tematsko osredotočene glavne usmeritve in cilje razvoja kohezijske regije Vzhodna Slovenija. Na srečanju bodo predstavljeni proces programiranja za novo programsko obdobje 2021-2027 ter programske usmeritve regionalnega razvoja v novi finančni perspektivi, organizirane pa bodo tudi tematske skupine, v okviru katerih bodo udeleženci imeli priložnost prediskutirati zastavljene smernice za razvoj Kohezijske regije Vzhodna Slovenija.

Obvezne so vnaprejšnje prijave, vabilo in dodatne informacije so na voljo TUKAJ.
Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje in Zagorje ob Savi.