SI / EN

Vabilo na poslovni trening za vse, ki vstopate ali širite poslovanje na ameriškem trgu

Globalna ekonomija se je znašla v novi situaciji. Podjetja iščete dodatne možnosti za rast in širitev. Kljub negotovi situaciji ostaja 330 milijonski trg ZDA še vedno velika priložnost tudi za vsa slovenska podjetja. Inovativnost, prilagodljivost in fokus na stranko so pomembni elementi, ključna pa je dobra priprava, ki zmanjšuje tveganje.

Če razmišljate o tem, da je trg ZDA zanimiva izbira, ali pa ste tam že prisotni in želite širiti poslovanje, potem je prava odločitev, da se udeležite prvega poglobljenega poslovnega treninga ENTER: USA.

Poslovni trening organizira Spirit Slovenija v izvedbi ameriške gospodarske zbornice AmCham Slovenija in je namenjen mikro, malim in srednje velikim slovenskim podjetjem (MSP).
V programu je na voljo 20 mest, prednost pri udeležbi pa bodo imela izvozno usmerjena podjetja.

VSEBINA treninga: 

  • ameriški trg, kupci in poslovna kultura,
  • kako se trg razlikuje in kakšne so njegove posebnosti,
  • kako prilagoditi produkt / storitev,
  • uspešen marketinški pristop in prodaja,
  • kako vnaprej minimalizirati neprave odločitve in imeti realna pričakovanja,
  • kaj se je pri poslovanju v ZDA spremenilo v letu 2020.

Poglobljeni poslovni trening ENTER: USA bo potekal v 5 modulih. Preberite več >>>

Prijave:
Prijave na izobraževalni program zbiramo preko e-prijavnice do ponedeljka, 30. septembra 2020 do 12.00 ure oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Dodatne informacije: Martin Zadel, tel: 0590 89 500, e-mail: martin.zadel@spiritslovenia.si.

Sredstva za pripravo in izvedbo izobraževalnega programa »Fit for Export« za slovenska MSP izvozno usmerjena podjetja zagotavljata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Več na www.eu-skladi.si.


Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje in Zagorje ob Savi.