SI / EN

Vabilo na največji podjetniški dogodek za mednarodno B2B mreženje v Sloveniji - SEEMEET 2023

Z veseljem vas vabimo k sodelovanju pri največjem podjetniškem dogodku za mednarodno B2B mreženje v Sloveniji – SEEMEET 2023.

Letos dogodek ponovno odpira svoja vrata v živo, in sicer 25. in 26. oktobra 2023, ko se bomo zbrali v živahnem Mariboru. Tema letošnjega dogodka je GREEN & DIGITAL, ki je izjemno pomembna in se razteza preko vseh sektorjev tako so dobrodošla podjetja iz vseh sektorjev.

Kaj ponuja SEEMEET 2023?
SEEMEET je dogodek, ki premika meje mreženja in sodelovanja ter ponuja vrsto izjemnih priložnosti za rast poslovanja. Ta spletni dogodek združuje več sektorjev in ponuja vrsto zanimivih dejavnosti v času v dveh dneh. Udeleženci se lahko veselijo do 22 vnaprej načrtovanih srečanj, prilagojenih njihovim potrebam in željam. Poleg teh srečanj dogodek vključuje tematska predavanja, okrogle mize in navdušujoče predstavitve, ki jih pripravijo poslovni gladiatorji SEEMEET. Udeleženci bodo imeli na voljo tudi priložnost uživati v vodenem sprehodu po očarljivem starem mestnem jedru in izkoristiti številne priložnosti za neformalno mreženje in druženje.
 
Med dvodnevnim dogodkom se bodo udeleženci lahko:
  • udeležili do 22 vnaprej dogovorjenih individualnih sestankov,
  • se poglobili v razsvetljujoča tematska predavanja,
  • uživali v debatah zanimivih okroglih miz ter
  • doživeli navdušujoče SEEMEET Business Gladiator pitche, ki bodo še dodatno ogreli ozračje.

V dinamičnem vzdušju bomo imeli priložnost uživati v osvežujočih odmorih, očarljivem ogledu starega mestnega jedra ter kosilu in večerji, ki bodo ustvarili idealno ozračje za neformalno mreženje in druženje. Primarni jezik dogodka bo angleščina.
 
Prijavnina na SEEMEET 2023

Kotizacija za SEEMEET 2023 pa kot sledi spodaj:
  • Early Bird cena: 199 € + DDV (na voljo do 31. julija 2023)
  • Redna cena: 259 € + DDV (od 01. avgusta 2023 do konca prijav v oktobru)
  • Posebna prijavnina velja za 2. in naslednje posameznike iz istega podjetja: 149 € + DDV (v obdobju zgodnje ptice), 209 € + DDV (v obdobju redne cene)
 
V kolikor ste zainteresirani za udeležbo in  sodelovanje na SEEMEET 2023, vas prosimo, da vašo prijavo oddate na povezavi https://seemeet-2023.b2match.io/home ali obiščete spletno stran www.seemeet.si.
 
Zelo je pomembno, da udeleženci natančno izpolnijo vse zahtevane podatke. Njihov spletni profil bo viden vsem udeležencem in ima ključno vlogo pri lažjem dogovarjanju o iskanju partnerjev pred začetkom dogodku.
 
Lanski SEEMEET v številkah
Slika pove več kot tisoč besed, pravi stari pregovor in številke imajo včasih podobno lastnost. Leta 2022 je SEEMEET gostil 217 udeležencev iz 26 držav, ki so tekom dvodnevnega dogodka sklenili kar 55 poslov…in vse to preko spleta. Letošnja izvedba v živo obeta še večji uspeh! V tej zgodbi enostavno ne smete manjkati. Z vašim sodelovanjem bo dogodek dobil nove razsežnosti in prepričani smo, da bomo ustvarili številne nove in nadgradili že uspešne zgodbe.

Z navdušenjem pričakujemo naše sodelovanje, da skupaj ustvarimo številne nove poslovne povezave v okviru dogodka SEEMEET 2023!




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.