SI / EN

Vabilo na mednarodno konferenco in kooperacijsko srečanje „Let′s Cluster Summit“,


 
Mariborska razvojna agencija Vas vljudno vabi na mednarodno konferenco in kooperacijsko srečanje  Let's Cluster Summit“, ki bo potekalo med 25. - 27. marcem 2019 na Messecongress Graz, Messeplatz 1, Graz, Avstrija.
 
Avstrijski Silicon Alps Cluster s partnerji pod okriljem Enterprise Europe Network organizirajo prvi evropski dogodek #LetsClusters konec marca, namenjen zagonskim in že uveljavljenim malim in srednje velikim podjetjem ter raziskovalnim institucijam s področja razvoja mikro- in nanoelektronskih rešitev za pametni način življenja in mobilnosti, umetne inteligence, robotike, kibernetske varnosti, Industrije 4.0 in ostalih sorodnih tematik.
 
V tridnevnem srečanju se bo zvrstila paleta raznovrstnih dogodkov kot so konference s priznanimi predavatelji, hekaton, delavnice, razprave, predstavitve poslovnih idej in ostale priložnosti za mreženje, obenem pa boste lahko obiskali razstavo HighTech Expo z več kot 50 razstavljavci, tako iz evropskega območja kot svetovnega prizorišča (Intel).
 
REGISTRACIJA: Prijava za udeležbo na glavnem delu srečanju je možna do predvidoma 27. marca 2019 preko spletnega obrazca. Večji del dogodka je brezplačen, le za družabni dogodek (Social Event, 26. marec 2019) se obračuna vstopnina v višini 29 evrov.
 
DODATNE INFORMACIJE: Dodatne informacije so na voljo na uradni spletni strani dogodka: https://letscluster.com/ in platformi za prijavo na dvostranska srečanja: https://letscluster.b2match.io/home.
 
 
Podrobnejše informacije Mariborska razvojna agencija, tel.: 02 333 13 02; e-pošta: peter.ekart@mra.si







Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.