SI / EN

Vabilo na individualne B2B sestanke z italijanskimi poslovnimi partnerji v okviru dogodka “MatchingDay 2019”


V soboto, 11. maja 2019 med 9.30 in 17.30 uro vas Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z podjetniško organizacijo Confartigianato-Imprese iz Vidma in Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem ter podpori Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije in Gospodarske zbornice Slovenije vabi na individualne B2B sestanke z italijanskimi poslovnimi partnerji, ki bodo potekali v okviru dogodka MatchingDay 2019 v Kongresnem centru v Gorici (Ul. Alviano 18, Gorica, Italija).
 
Na dogodku boste imeli priložnost vzpostaviti novih poslovnih zvez, prav tako vam bodo na dogodku na voljo tudi ekskluzivne storitve, kot so brezplačna svetovanja o dostopu kreditov, zavarovanju in internacionalizaciji.
 
Teme letošnjega dogodka so:
  • Gradbeništvo (gradnja objektov, stavbno pohištvo, dobava materialov)
  • Inštalacije (elektro, toplotne in tehnološke inštalacije, domotika in pametne hiše)
  • Pohištvo (notranja oprema, dizajn)
  • Elektronika (tehnološke naprave)
  • Razvoj programskih storitev in IKT (programerstvo, razvoj naprednih spletnih strani, e-trgovina, idr.)

 
Rok za prijavo: 3. maj 2019 preko elektronske prijavnice.

Letošnji dogodek je poseben za inovativna podjetja, saj bodo izbrali do 5 podjetij med tistimi, ki se bodo prijavila na Matching Day in bodo predlagala inovativen projekt oz. nov proizvod ali storitev. Vsakemu od teh podjetij bodo namenili 5 minut ob začetku dogodka, da predstavijo svojo idejo vsem ostalim udeležencem. Če želite izkoristiti to edinstveno priložnost in si zagotoviti posebno vidljivost se morate vključno z oddano prijavo na zgoraj omenjeni elektronski prijavnici, dodatno prijaviti tudi preko elektronske pošte na naslov: categorie@uaf.it.

Za vsa slovenska podjetja kotizacijo krije SPIRIT Slovenija, zato je udeležba za vas na dogodku brezplačna. Ker je za ostala podjetja predvideno plačilo kotizacije, je SPIRTI z organizatorji v Italiji dogovorjen, da slovenska podjetja ob prijavi pri načinu plačila izberejo možnost »bančno nakazilo« in nadaljujejo z izpolnjevanjem. Na ta način boste prijavo lahko izvedli do konca, kotizacija pa vam ne bo zaračunana.
 
Več informacij lahko najdete na tem naslovu.


        





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.