SI / EN

VABILO NA 11. ZASAVSKI PODJETNIŠKI MEETUP: OD HOBIJA DO SLUŽBE


RRA Zasavje s soorganizatorjema Zasavskih podjetniških Meetupov, Mladinskim centrom Trbovlje in Mladinskim centrom Zagorje ob Savi, vljudno vabi na


11. ZASAVSKI PODJETNIŠKI MEETUP: OD HOBIJA DO SLUŽBE

četrtek, 6. december 2018, ob 18.00, Mladinski center Trbovlje




Šest zgodb mladih zasavskih podjetnikov, ki so z ogromno poguma in vztrajnosti stopili čez mejo udobnega. Čez mejo »jamranja« in klišejskega »kako se v Zasavju nič ne da«.

Mladi, ki so si iz hobija ustvarili službe (ali vsaj dodaten prihodek), mladi, ki so danes lahko navdih marsikomu.



Z nami bodo:


JASMINA DROLC (Nakit Jasmina Drolc)
Kreativka, oblikovalka unikatnega nakita in ustanoviteljica vsem dobro poznane trgovine z unikatnimi izdelki Čudežna dežela.
Več na jasminadrolc.com.


MARJETA HRIBAR (Nakit Kuolmi)
Izdelovalka prav posebnega nakita, ki nosi pridih več kot 200 let stare zasavske »knapušne«.
Nakit iz premoga danes med drugim nosi tudi aktualna Miss Slovenije 2018, Lara Kalanj.
Več na kuolmi.wordpress.com.


SABINA MIKLAVČIČ (Biasana)
Ena od prvih animatork Lumsijev, ki so v zagorski občini organizirali in izvedli nešteto rojstnodnevnih zabav za otroke. Danes vodi holistične vadbe, ki vzpodbujajo pravilno držo in pretok energije v telesu (klasični pilates) ter izvaja kraniosakralno terapijo, ki ugodno vpliva na celoten centralni živčni sistem in samokorekcijo nepravilnosti v telesu, ki nastanejo zaradi različnih stresnih zunanjih ali notranjih dejavnikov.
Več na www.facebook.com/BiasanaCenter.

 
VESNA SELIČ PEKLAR (Parfumerija REFAN Trbovlje)
Vesna vodi eno od desetih Refanovih trgovin v Sloveniji, ki so bogato založene s kvalitetnimi točenimi parfumi. Na samostojno podjetniško pot se je podala po zaključenem programu Podjetno v svet podjetništva.
Več na www.facebook.com/refantrbovlje.


DAVID BACALI (David Bacali Clothing)
Modni oblikovalec in eden tistih mladih, ki si brez strahu upajo stopiti iz okvirjev. Kmalu po končanem magisteriju na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani je kontaktiral organizatorje znanega Ljubljanskega tedna mode, ki so ga kar takoj povabili k sodelovanju. David je na Ljubljana Fashion Week-u sodeloval tudi letos.
Več na Davidovi spletni strani "notjustalabel" in www.facebook.com/davidbacaliclothing.


MATIC HRIBAR (Hillstrike Snowtrike)
Matic in ekipa Hillstrike je razvila danes že dobro znan trismučnik, ki so ga leta 2016 lansirali na platformo Kickstarter. Trismučnik je unikaten in inovativen izdelek, ki do danes še ni dobil primerljivega produkta.
Več na hillstrike.com.



Dogodek bo moderirala Ana Špajzer (Mladinski center Trbovlje).

Obvezne PRIJAVE (najkasneje do 5. 12. 2018) prek spletnega obrazca ("PRIJAVA NA DOGODEK"), ki se nahaja desno spodaj.


Večina podjetniških poti gostov tokratnega Meetupa se je začela v programu Podjetno v svet podjetništva, ki ga danes izvaja RRA Zasavje. Program je namenjen udeležencem, ki med vključitvijo v program razvijajo podjetniške ideje s ciljem, da ob koncu usposabljanja odprejo lastno podjetje.

Trenutno je aktualen javni poziv za 1. skupino udeležencev programa PVSP za občini Trbovlje in Hrastnik v letu 2019 (več informacij na tej povezavi).



Vljudno vabljeni!









Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.