SI / EN

VABILO NA 10. ZASAVSKI PODJETNIŠKI MEETUP: MANAGEMENT IDEJ

RRA Zasavje s soorganizatorji Zasavskih podjetniških Meetupov (Katapult, Mladinski center Zagorje ob Savi, Mladinski center Trbovlje) po kratkem predahu vljudno vabi na

10. ZASAVSKI PODJETNIŠKI MEETUP: MANAGEMENT IDEJ

četrtek, 20. 9. 2018, ob 18.00, Katapult (Gabrsko 12, Trbovlje)




Pridružite se nam in spoznali boste:

- kaj je veriga vrednosti inoviranja?
- kako se ideje ustvarjajo, razvijejo in širijo,
- zakaj je vloga idejnika (idea managerja) ključna v organizaciji,
- kako zaposleni pomagajo soustvarjati inovativno kulturo organizacije in
- različne tehnike razvoja idej.


Delavnico bo vodil mag. Primož Zupan, manager idej, in direktor podjetja MBILLS, d.o.o., ki širi uporabo mobilne denarnice mBills, katerega 76% lastniški delež je 1. decembra 2017 odkupil Petrol, d.d.

Kot prvi Idea manager v Sloveniji je pred tem v podjetju Halcom, d.d. vodil interni inkubator za razvoj idej - Halcom Studio. Kot Idea manager je bil zadolžen za razvoj in upravljanje idej od izbora in selekcije, do razvoja najboljših prototipov v najboljše produkte. Ob nastopu vloge Idea managerja je pričel z iniciativo Halcom=HIP House of Innovative People, ki spodbuja razvoj inovacijske kulture tako znotraj kot zunaj podjetja.





O uspehu metode razvoja idej med drugim pričata nagradi Best of the best Business practice AmCham Slovenia 2015 ter Najboljši IT projekt 2016 za produkt mBills, prvo mobilno denarnico v Adriatik regiji, razvito po principu managementa idej.

V sklopu pisanja magistrskega dela je mag. Zupan opravil intervjuje z 12 idea managerji (od 146 na LinkedInu objavljenih profilov) iz drugih držav sveta ter spletno raziskavo, na katero se je odzvalo 1156 zaposlenih. Na podlagi zadostnega števila vključenih (minimalno 20 zaposlenih na organizacijo) je Zupan primerjal 15 organizacij.

Udeleženci boste tako seznanjeni s stanjem zrelosti inovativne kulture v organizacijah ter spoznali primere nekaterih uspešnih praks.



Udeležba je BREZPLAČNA, obvezne PRIJAVE (najkasneje do torka, 18. 9. 2018) prek spletnega obrazca, ki se nahaja desno spodaj ("PRIJAVA NA DOGODEK").




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.