SI / EN

Vabilo: Kako prodajati živilske izdelke na italijanskem trgu in zbiranje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov v italijanskih trgovskih verigah

Vabljeni na seminar z naslovom Kako prodajati živilske izdelke na italijanskem trgu, ki ga javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovensko deželno gospodarsko združenje (SDGZ) organizirajo skupaj s podjetjem IDEA3, ki ima za seboj že uspešna sodelovanja s trgovsko verigo COOP ter drugimi večjimi trgovci.

Dogodek je namenjen predvsem podjetjem iz živilsko predelovalne industrije, vabljena so tudi ostala podjetja, ki želijo vstopiti na italijanski trg oz. želijo povečati prodajo na tem trgu.

Dogodek bo potekal v petek, 22. junija 2018 v hotelu Austria Trend (Dunajska 154, Ljubljana).


Kot nadaljevanje seminarja bo septembra 2018 v okviru tako imenovanega »Dneva slovenskih dobaviteljev« za izbrana slovenska podjetja organizirana predstavitev/sestanek s predstavniki italijanskih trgovskih verig in manjših trgovin ob meji ter HoReCa.

Prijava: do ponedeljka, 11. junija 2018 z izpolnjeno elektronsko prijavnico v angleškem ali italijanskem jeziku.

Kotizacije ni.

Več info: SPIRIT Slovenija, Tina Lukan, T 01 5309 826, E tina.lukan@spiritslovenia.si.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.