SI / EN

Vabilo delodajalcem k sodelovanju v projektu KLJUČ

Datum objave: 28.6.2017


RRA Zasavje kot partner sodeluje pri projektu za večjo zaposljivost mladih v Zasavski regiji- KLJUČ.

Projekt se izvaja med 15.9.2016 in 15.9.2018, sredstva za izvajanje pa so namenjena preko Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport iz Evropskega socialnega sklada (Javni razpis za spodbujanje aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposlenost 2016 – 2018).

Projekt se izvaja v Zasavski in Savinjski regiji, njegov glavni namen pa je dvig zaposljivosti in zaposlenosti mladih (15 – 29 let), vključno z ranljivimi skupinami (NEET, dolgotrajno brezposelni itd.) preko metod mladinskega dela (usposabljanja mehkih veščin), specifičnih usposabljanj (odgovor na potrebe gospodarstva) ter reševanja izzivov podjetij s ciljem zaposlitve. 

Zakaj bi v projektu sodelovalo vaše podjetje/ institucija/ organizacija?
- nov način zaposlovanja preko izzivov, ki spreminja stopnjo aktivacije kandidatov,
- odgovor na konkretne potrebe delodajalcev v obeh regijah,
- povezava s potencialnimi kandidati za zaposlitev med 15-29 let,
- kandidati za zaposlitev, ki so usposobljeni na področju mehkih veščin (komunikacije, projektnega in kriznega managementa, timskega dela itd.),
- kandidati za zaposlitev, ki so specifično usposobljeni na podlagi potreb lokalnega gospodarstva (npr. struženje, PR, marketing itd.),
- kritje stroškov za mentorje specifičnih usposabljanj v vašem podjetju,
- promocija v okviru projekta (spletna stran, intervjuji itd.),
- gradnja pozitivnega vzora v lokalni skupnosti.

Zainteresirane delodajalce vabimo, da svoj interes za sodelovanje izrazite na način, da izpolnite VLOGO, ki jo posredujete na naslov tjasa.polc@rra-zasavje.si.


Več informacij:
Tjaša Polc (tjasa.polc@rra-zasavje.si, 0838 49 500 ali 070 789 032)











Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.