SI / EN

Spletno usposabljanje za podjetnice začetnice - ABC podjetništva

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter javna agencija SPIRIT Slovenija sta v sodelovanju s fakulteto Doba razvila program spletnega usposabljanja za podjetnice začetnice, katerega namen je ponuditi priložnost razvoja podjetniških kompetenc za ženske iz vse Slovenije, ki imate podjetniško vizijo in željo po podjetniškem udejstvovanju.

Program je namenjen potencialnim podjetnicam, ki jih zanimajo podjetniške vsebine in si želite novi znanj preko MOOC (množično dostopno spletno usposabljanje) brez obveznosti pridobitve certifikata, ter vsem, ki so v letu 2019 že ustanovile svoje podjetje in se želijo prepričati v svoja podjetniška znanja.

Uspešno zaključen program in v letu 2019 ustanovljeno podjetje bosta pogoj za sodelovanje na natečaju za najboljših 30 poslovnih modelov, ki bodo nagrajeni s finančno spodbudo.

Prijava: preko spletne prijavnice najkasneje do 6. 5. 2019. Število mest je omejeno.

Trajanje programa:
od 10. maja do 10. junija 2019.

Delo poteka v virtualnem prostoru.

Dodatne informacije: podjetnice@spiritslovenia.si.

Natančen potek programa najdete na tem naslovu.










Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.