SI / EN

Spletni seminar: Zakaj strateško upravljanje na področju družbene odgovornosti postaja nuja?

Ekvilib Inštitut in GZS vabita na spletni dogodek, kjer boste na trajnostno poslovanje pogledali z vidika trenutnih mednarodnih trendov, kot eno od orodij, ki jih podjetja lahko uporabijo, pa bo predstavljen tudi certifikat Družbeno odgovoren delodajalec.

Družbeno odgovorno poslovanje, ki prispeva k trajnostnemu razvoju ni več rezervirano za podjetja, ki so uspešna, temveč je osnovni predpogoj za uspešno poslovanje. Izzivi, kot so trenutno negotovi časi -tako za podjetja kot za zaposlene - medgeneracijski delovni timi, mednarodna dobavna veriga in okoljska problematika - terjajo drugačne pristope od podjetij, kot smo jih bili vajeni doslej. Ker imajo podjetja ne glede na velikost in panogo poslovanja pri  tem svoj  vpliv, je prav, da se zavedajo tudi svoje odgovornosti. Le na ta način lahko zagotovimo trajnostni razvoj, v katerem lahko kvalitetno sobivamo posamezniki, podjetja in organizacije.

Na dogodku bodo sodelovali:
Bojan Ivanc, Gospodarska zbornica Slovenije
Rok Brezigar, NLB Skladi d.o.o.
Aleš Kranjc Kušlan, Ekvilib Inštitut


Datum in ura: 28.10.2020, 14:00
Trajanje: ena ura
Format dogodka: Spletni seminar, platforma Zoom
 
Prijave: petra.sternad@gzs.si
Več informacij: petra.sternad@gzs.si; 01/5898202






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.